Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Aleksandar Vučić

Vučić u SB: Srbija traži pravdu

Aleksandar Vučić 36%

button ElectionsMeter.com

Aleksandar VučićAleksandar Vučić na sednici SB UN o Haškom tribunalu: Pravo mora da važi za sve narode jednako, a ovaj sud se time nije rukovodio. Ko je odgovoran za smrt svih ovih ljudi?

 

ZA moju zemlju, za Srbiju, ovo nije obična sednica. Ovo je prilika da kažemo, jasno i otvoreno, da međunarodno pravo mora da važi za sve podjednako, a ne za neke narode više, a druge manje. Pravo i pravda za Srbiju su ispred politike. Smatramo da pravo i pravda nisu uvek bili ključni principi kojima se rukovodio Haški tribunal.

 

To je u sredu, na sednici Saveta bezbednosti UN u Njujorku, poručio Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane. On je rekao da je vera Srbije u međunarodnu pravdu doživela n. jteži mogući udarac zbog sramnih oslobađajućih presuda Anti Gotovini i Mladenu Markaču:

 

Pročitajte više: Novosti.rs (05. decembar 2012.)


martina -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Serbia > Os políticos > Aleksandar Vučić
 
load menu