Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Astrit Patozi

Astrit PATOZI / “Në Parlament është e vetmja zgjidhje...

Astrit Patozi 42%

... e reformave”

 

Dy ditë më parë ne nuk arritëm të miratojmë në Kuvend tre reformat e integrimit. Por unë e kam të vështirë të besoj dhe pranoj se të enjten dogjëm edhe shansin e fundit për të përmbushur një mision të madh. Ndaj, edhe jam këtu për t’i bërë një apel të fortë Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, që të mos e shndërrojmë në peng të shqiptarëve çështjen e statusit të kandidatit. Ndonëse sot është fundjavë, ndonëse ka mbetur edhe shumë pak kohë në dispozicion, jemi të gatshëm që në çdo orë të ulemi dhe të shqyrtojmë pa vonesë të tre projektet, që Brukseli pret të miratohen prej nesh. Le të mbledhim menjëherë komisionet parlamentare dhe të përgatisim në kohën më të shkurtër për në seancë dy ligjet dhe ndryshimet e rregullores. Maxhoranca nuk i shmanget asnjë debati dhe nuk i bën bisht asnjë ballafaqimi . e cilindo faktor politik, aq më pak me forcën kryesore të opozitës.

 

Lexo më shumë: Gazeta Telegraf (19 Nëntor, 2012)


bibi -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Albania > Os políticos > Astrit Patozi
 
load menu