Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen glæder sig over doping-opstrammer

Brian Mikkelsen 67%

button ElectionsMeter.com

 

Det bliver lettere at knalde organiserede kriminelle for dopingsalg med en højere strafferamme, mener tidligere justitsminister.

Regeringen blæser til kamp mod dopingbrugere og ikke mindst folk, der handler med doping, med et forslag om at hæve strafferammen for dopingkriminalitet fra to til seks år.

Den tidligere konservative justitsminister Brian Mikkelsen (K), der også har været medlem i eksekutivkomitéen i det internationale dopingagentur (WADA), er klar til at stemme for forslaget, som han også selv har luftet i Folketinget.

- Regeringen må jo være bange for at komme i undertal, siden den selv kommer med forslaget. Men jeg er glad for, at regeringen har lyttet til mit forslag, siger Brian Mikkelsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Han har netop bedt om at få hævet strafferammen til seks år, da det giver politiet nogle flere våben i dopingbekæmpelsen, så de nu kan gå efter de organiserede kriminelle.

- Det giver politiet nogle bedre efterforskningsmetoder, hvor de kan bruge aflytningsudstyr, og så kan man gå efter banderne og rockerne, siger Brian Mikkelsen.

p>...

 

 

11. 01. 2013

Læs mere: jv.dk

2013-01-15


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Denmark > Os políticos > Brian Mikkelsen
 
load menu