Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen: Der må være plads til kedelige partiledere

Brian Mikkelsen 67%

button ElectionsMeter.com

 

Lars Barfoed er kedelig og ukarismatisk, men der må være en niche til den slags politikere, mener Brian Mikkelsen.

 

Den konservative gruppeformand Brian Mikkelsen har i årevis gået for at være ukuelig optimist. Men i dette interview begynder han lidt mod sædvane.

»Vi ligger simpelthen for ringe. Det er ikke godt nok. Det er den erkendelse, der må være«, siger den tidligere kulturminister og meget andet.

Med målinger, der nærmer sig spærregrænsen, er det tid til at se indad. De konservative har fået valgt et partiprogram, der er en plan klar. Men efter to år på partiformandsposten har Lars Barfoed til gode at slå igennem.

Eller som Mikkelsen udtrykker det:

»Lars Barfoed får mange tæsk. Men jeg tror på, at i den mudderkastningstid, som vi står over for ved kommunalvalget i 2013 og ved folketingsvalget i 2015, må der være en plads og niche til Lars Barfoed«.

...

 

 

. F kristian klarskov

22. dec. 2012

Læs mere: politiken.dk

2013-01-15


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Denmark > Os políticos > Brian Mikkelsen
 
load menu