Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Det Radikale Venstre

Ønsker Det Radikale Venstre regeringssamarbejde med Fælleslisten?

Det Radikale Venstre 41%

button ElectionsMeter.com

 

Det nystiftede parti Fælleslisten nyder i disse dage mediernes bevågenhed. Og det er der ikke noget at sige til. Meningsmålinger har nemlig vist, at partiet ville opnå repræsentation i Folketinget, hvis der var valg i morgen.

 

Ganske vist er partiet endnu ikke opstillingsberettiget, og man har desuden endnu heller ikke udarbejdet et samlet partiprogram. Allerede nu ved man dog, at partiet går ind for at bevare de små sygehuse, er imod nedlæggelser af kaserner i provinsen samt, at motorvejsnettet i Vestjylland skal udbygges. Derudover står det nu også klart, at partiet freder efterlønnen.

 

Når der nu er meget, der tyder på, at partiet kommer i Folketinget ved næste valg, kan jeg som vælger ikke lade være med at overveje, hvordan det nye parti mon vil posistionere sig strategisk? Ønsker partiet f. eks. at gå i regering og i bekræftende fald med hvem?

 

I den sammehæng bliver Det Radikale Venstre en interessant aktør. For hvordan stiller De Radikale sig til at skulle deltage i et regeringssamarbejde, hvori Fælleslisten også deltager?

 

Som nævnt så kendes partiets politik endnu ikke bortset fra mht. sygehuse, kaserner og motorveje i provinsen samt altså efterlønnen. Men alligevel bør det være muligt at udtale sig om et sådan samar. ejde.

...

 

 

17-07-2010

Læs hele artiklen: www.radikale.net

22.01.2011


Kira -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Denmark > Partidos > Det Radikale Venstre
 
load menu