Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Enhedslisten

Enhedslisten kræver indflydelse ‎

Enhedslisten 44%

button ElectionsMeter.com

 

En stribe gode meningsmålinger til Enhedslisten, hvor fløjpartiet går frem og i nogle står til at fordoble antallet af mandater, får partiet til at stramme kravene til de allierede i S og SF.

Enhedslisten holder i dag vintergruppemøde - og fremlægger samtidigt tre krav til finanslovsforhandlingerne - der vel at mærke ligger på den anden side af et valg.

- Det er vigtigt, at både s og SF og også den almindelige dansker får at vide, at vi selvfølgelig ikke bare er stemmekvæg, men at vi stiller krav om inflydelse, siger Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen.

 

Grønne jobs og sikkerhed
Enhedslisten kræver blandt andet en statsfond, der med grønne investeringer kan skabe flere job. Arbejdsløse skal sikres en bedre behandling og højere indkomst, og danske lønninger skal sikres mod underminering af billig arbejdskraft udefra.

Men partiet er samtidigt klar til at handle med S og SF.

- Vi stiller ikke ultimative krav, men det er klart, at når man leverer de afgørende mandater, så skal man selvfølgelig også have noget for dem, og jo flere mandater vi får, jo mere indfldelse skal vi have, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

 

 

10. jan. 2011

Kilde: www.dr.dk

22.01.2011


Kira -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Denmark > Partidos > Enhedslisten
 
load menu