Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Franc Bogovič

Vodenje SLS prevzel Bogovič

Franc Bogovič 67%

Franc Bogovič je bil na kongresu SLS kot edini kandidat izvoljen za naslednika Radovana Žerjava. Zanj je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti. Bogovič je sicer ocenil, da je SLS odgovor na to, kar danes zahteva ljudstvo.

 

Na kongresu stranke SLS na Brdu pri Kranju so izvolili novega predsednika stranke. Za Franca Bogoviča, ki je bil edini kandidat, je glasovalo 147 delegatov, 5 pa jih je bilo proti.

 

Bogovič je po izvolitvi v nagovoru napovedal, da se bo držal korenin, iz katerih SLS izhaja. Ob tem je poudaril, da želijo stranko odpreti tudi navzven in na prihodnjih volitvah . Evropski parlament tudi dobiti poslanca iz svojih vrst, predvsem pa tudi stopiti v svet Evropske ljudske stranke na aktivnejši način.

 

Preberite več: 24ur.com (02.03.2013)


martina -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Os políticos > Franc Bogovič
 
load menu