Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Franc Bogovič

Bogovič: Predsednica vlade naj začne s konkretnimi ukrepi

Franc Bogovič 67%

Ljubljana – Predsednik SLS Franc Bogovič je ob ustanovni seji glavnega odbora SLS dejal, da računajo, da bo predsednica vlade Alenka Bratušek začela s konkretnimi ukrepi, da Slovenija pokaže in dokaže, da zna sama upravljati s svojo državo in bodo govorice o prihodu trojke nepotrebne. SLS pa bo tudi v prihodnje konstruktiven del slovenske politike.

 

Na današnji seji so sicer člani SLS oblikovali programske odbore, s katerimi želijo zelo jasno spremljati dogajanje v vladi in državi, je še pojasnil Bogovič.

 

Po njegovih besedah so podali tudi odziv na aktualne politične razmere v Sloveniji. “V tem delu smo še enkrat več dali jasen poziv predsednici vlade Alenki Bratušek, naj končno prične z ukrepanjem na področjih, za katera je dejala, da bo sledila tistemu, kar smo v prejˇnji vladi delali dobrega, gre pa predvsem za področje urejanja javnih financ,” je dodal predsednik SLS.

 

Preberite več: KRIZNOGLEDALO (4.4.2013)


Danda77 -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Os políticos > Franc Bogovič
 
load menu