Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Gregor Virant

“Menil sem, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti ...

Gregor Virant 50%

... od Janeza Šušteršiča”

 

Ko je Gregor Virant na začetku intervjuja, ki ga je pred dnevi dal enemu izmed časopisov, izjavil, da smo za pesimistične napovedi finančnih trgov krivi tudi sami, je bloger Vojko Starovič menil, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti od svojega strankarskega kolega Janeza Šušteršiča in njegovega priklanjanja neoliberalnemu modelu, kot ga narekujejo tuji svetovalci.

 

Vendar se je v nadaljevanju pokazalo, da so v očeh Gregorja Viranta finančni trgi in ocenjevalne agencije, še vedno nekaj dobrega. V nadaljevanju pa se bloger razpiše še o posledicah, ki naj bi jih, za našo državo in skorj celoten svet, prinašal svetovni finančni sistem z apliciranim neoliberalnim modelom.

 

Preberite več: DRUGI SVET (10. apr 2013)


barby -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Os políticos > Gregor Virant
 
load menu