Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Hrvatska socijalno-liberalna stranka

HSLS: Glasujte za nas ili stiže MMF ‎

Hrvatska socijalno-liberalna stranka 40%

button ElectionsMeter.com

 

ZAGREB - Ili HSLS ili MMF, poručio je danas HSLS-ov tim na čelu s predsjednikom stranke Darinkom Kosorom prezentirajući svoj gospodarski program za parlamentarne izbore malim i srednjim poduzetnicima, medijima i stranačkom članstvu u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu.

- HSLS je jedina prava alternativa HDZ-u i Kukuriku koaliciji. Naš je program za sve one koji misle drugačije, rekao je Kosor.

Istina je - želimo smanjiti javnu potrošnju, ukinuti županije, želimo smanjiti broj djelatnika u državnoj upravi, lokalnoj samoupravi i državnim tvrtkama. Želimo da socijalnu naknadu primaju samo siromašni i socijalno ugroženi, a želimo i drugačiji sustav poticaja i subvencija u gospodarstvu. Zašto tu istinu ne smiju govoriti druge političke opcije?, rekao je Kosor.

Cilj HSLS-a je, navodi, zaposliti 100.000 ljudi koji su ostali bez posla i to u malo i srednje poduzetništvo, a ne u općine, gradove ili županije niti u državne agencije i korporacije.

...

 

 

09.10.2011.

Pročitajte cijeli članakwww.seebiz.eu

2011-10-11


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

 
load menu