Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Igor Lukšič

Lukšič: Vlada ima potencial, a le, če ne bo nadaljevala ...

Igor Lukšič 75%

Igor Lukšič (Foto: Luka Cjuha)... neoliberalne politike

 

Ljubljana - Predsednik SD Igor Lukšič meni, da ni nujno, da predsednik stranke sodeluje v operativni politiki. V pogovoru za časnik Delo je tudi zanikal, da bi bila njegova odločitev, da ne sodeluje kot minister v vladi Alenke Bratušek, pragmatična. Vlada ima namreč potencial, a le če ne bo nadaljevala neoliberalne politike, je poudaril Lukšič.

 

Spremembe po kongresu

 

V SD, ki zadnje tedne vodi na lestvicah javnomnenjskih raziskav, so se spremembe po Lukšičevih besedah začele na lanskem kongresu stranke. "Kandidiral sem zato, da bi dal jasno sporočilo, da je treba v vrhovih strank nekaj spremeniti. Dok. er bomo imeli tam ljudi, ki vztrajajo več desetletij, to ne bo mogoče," je pojasnil.

 

Preberite več: DNEVNIK (8. april 2013)


Danda77 -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Os políticos > Igor Lukšič
 
load menu