Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Ivailo Kalfin

Калфин: Ще има промени в мотора на Европа‎

Ivailo Kalfin 56%

button ElectionsMeter.com

 

Който не вижда възхода на национализма, не разбира какво става в Европа. Аз особено се притеснявам от национализма на Балканите, защото той винаги е водил до войни. Това коментира Ивайло Калфин по време на дискусия на живо с последователите си във Фейсбук по повод Деня на Европа.

 

Според Калфин резултатите от изборите в Гърция и Сърбия поставят нуждата България и нейните представители в Брюксел трябва да убедят ЕС да се върне активно на Балканите. От своя страна София също трябва да възобнови активната си политика в региона и да търси възможности за регионални инициативи.

 

Калфин предупреди, че в Гърция има сериозен риск върху тежката икономическа криза да се добави и политическа безизходица, което да срине страната. Националните политици и избирателите в ЕС трябва да разберат, че откриза се излиза по-лесно не самостоятелно, а с общи усилия”, подчерта той.

...

 

 

Венцислав Михайлов

9 Май, 2012

Прочетете още: fakti.bg
2012-05-21

pacman -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Bulgaria > Os políticos > Ivailo Kalfin
 
load menu