Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Josep Antoni Duran i Lleida

Volen fora a Duran

Josep Antoni Duran i Lleida 87%

button ElectionsMeter.com

 

EFE | BARCELONA Dirigents de la direcció d'Unió han incrementat avui el seu malestar cap al seu soci de federació, després de les crítiques de CDC cap a Josep Antoni Duran i Lleida en el marc del procés sobiranista a Catalunya, fins a tal punt que alguns d'ells han suggerit al seu líder que deixi de ser secretari general de CiU.

 

Diputats, senadors i membres de la direcció com Montse Surroca, Eva Parera, Benet Maimí o Toni Font han escrit missatges en els seus comptes de Twitter molt crítics amb el partit d'Artur Mas (CDC), en el Consell Nacional del passat cap de setmana del qual van advertir a Duran i Lleida que "no es poden anar generant dubtes" durant el procés cap a la consulta sobiranista i que ERC no és un adversari de CiU, tal com havia dit el líder d'UDC.

 

La primera a expressar el profund malestar entre els col·laboradors de Duran, que va dir recentment sentir-se amenaçat, ha estat la diputada al Congrés i membre de la Permanent d'UDC, Montse Surroca, qui ha afirmat: "El més fàcil per a CDC és convertir Duran en un boc expiatori. Això no és correcte!".

...

 

 

20.06.2013

llegir més:: www.diaridegirona.cat

2013-07-09


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Spain > Os políticos > Josep Antoni Duran i Lleida
 
load menu