Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Liberal Alliance (Denmark)

Liberal Alliance går frem igen

Liberal Alliance (Denmark) 50%

button ElectionsMeter.com

 

 

 

Hvis der var valg i dag, ville champagnepropperne springe på Liberal Alliances små kontorer.

Vælgertilslutningen til partiet har bidt sig fast, og i november slår den rekord med 6,5 pct. af stemmerne, svarende til 11 mandater, i den nyeste meningsmåling foretaget af Greens Analyseinstitut for Børsen. Det er to mandater mere i forhold til oktober.

"Vi bliver belønnet for at være meget klare i mælet. Hos os er der ingen udenomssnak, og vi har en solid platform, som hviler på alle kommissionsrapporterne om bl.a. at afskaffe efterlønnen," siger partiformand Anders Samuelsen.

Han er overbevist om, at Liberal Alliances store mandatfremgang kan hjælpe med at sikre endnu en periode med en borgerlig regering efter et folketingsvalg.

Holdningsskifte

"Der er kommet et holdningsskift, når det bl.a. gælder efterlønnen og de udfordringer, som Danmark står over for. Tidligere har udfordringerne været skjulte, men nu er friværdien i boligerne væk, og danskerne er ikke klar til at eksperimentere med millionærskat," siger Anders Samuelsen.

Der er ingen tvivl om, at Liberal Alliance har vælgerpotentialet til at blive endnu større.

Greens-målingen viser nemlig, at 14 pct. af vælgerne overvejer at stemme på LA, som er på vælgerhugst i egen baghave. Næsten hver tredje K-væl. er og 13 pct. af Vestres vælgere overvejer nemlig at kaste stemmen på Liberal Alliance.

 

 

05-11-2010

Kilde: borsen.dk

22.01.2011


Kira -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Denmark > Partidos > Liberal Alliance (Denmark)
 
load menu