Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Liberalna demokracija Slovenije

LDS: Dogovor med vladama RS in RH o preseganju zapleta ...

Liberalna demokracija Slovenije 42%

... z LB pomemben korak

 

Parafiranja dogovora med vladama Slovenije in Hrvaške o preseganju zapleta z LB je pomemben korak in dosežek obeh držav h krepitvi medsebojnega razumevanja, zaupanja, odgovornosti in spoznanja, da je »napihnjeni« problem le izziv, ki ga je potrebno rešiti. Dogovor bo pozitivno vplival na odnose med prijateljskima državama in narodoma.

 

Sam dogovor oz. Memorandum in napovedani podpis s strani predsednika vlade podpiram in želim čim prej videti tudi potrditev s konkretnimi dejanji. Pri tem mislim predvsem na dejstvo, da gre za mednarodni pravni akt, ki mora biti spremljan in v celoti potrjen z vso potrebno zakonsko proceduro, ki ne bo dovolila nobenih naknadnih reinterpretacij. Že res, da se že nekoliko mudi, a nič ne bi bilo narobe, če bi ga pred podpiso. , kot zainteresirani delovni telesi obravnavala tudi Odbora za finance in Odbor za zadeve EU DZ.

 

Jelko Kacin

 

Preberite več: LDS (07.03.2013)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Partidos > Liberalna demokracija Slovenije
 
load menu