Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Miodrag Lekić

Miodrag Lekić najpopularniji političar u Crnoj Gori

Miodrag Lekić 80%

 

44 odsto građana reklo je da smatra da Crna Gora ide u pogrešnom smjeru, a jedan odsto manje da idemo pravim putem

 

Lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić drugi put zaredom najpopularniji je političar u Crnoj Gori, pokazuje najnovije istraživanje javnog mnjenja koje je za Televiziju Vijesti uradila agencija Ipsos Stratedžik marketing.

 

I pored toga što je prije nekoliko dana svečano položio zakletvu i počeo svoj treći predsjednički mandat, nastavljen je dramatičan pad popularnosti šefa države Filipa Vujanovića.

 

Majsko istraživanje je pokazalo da je prvi put poslije godinu dana, više građana koji smatraju da idemo u lošem smjeru od onih koji misle da smo na pravom putu, što je ozbiljan pokazatelj krize u Crnoj Gori.

 

U majskom istraživanju 44 odsto građana reklo je da smatra da Crna Gora ide u pogrešnom smjeru, a jedan odsto manje da idemo pravim putem. Odgovor na ovo pitanje nije znalo 13 odsto ispitanika.

...

 

 

26.05.2013

Прочитајте више: www.vijesti.me

2013-06-13


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Montenegro > Os políticos > Miodrag Lekić
 
load menu