Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Mirela Holy

Holy: 'Ako me stranka izbaci, ja im neću raditi probleme'...

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

Mirela Holy (Goran Mehkek / CROPIX)... SDP: 'Uopće se nije razgovaralo o isključenju'

 

Ne znam hoće li me isključiti, ali više me ništa ne bi iznenadilo nakon svega, kaže Holy 

 

ZAGREB - Ukoliko iz bilo kojeg razloga bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy prestane biti članicom SDP-a, grupacija udruga ekologa i zavičajnih organizacija civilnog društva na čelu sa Eko Kvarnerom koji joj je otpočetka davao podršku u sukobu s prvim potpredsjednikom Radimirom Čačićem, očekuje da će im se Holy pridružiti i da će na taj način civilno društvo dobiti svog zastupnika u Saboru, piše Novi list.

 

Prema informacijama koje su se pojavile nakon što premijer Zoran Milanović ponovno nije stao iza Holy, koja je ustvrdila da joj je Čačić i fizički prijetio i vukao je za ruku , uSDP-u se navodno razmišlja o tome da se Mirelu Holy isključi iz stranke zbog nanošenja štete ugledu stranke.

 

Read more: JutarjniLIST (08.07.2012) 


martina -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Croatia > Os políticos > Mirela Holy
 
load menu