Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Mirela Holy

Mirela Holy: Kosor je u pravu, bili su okrutni prema njoj...

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

... jer je žena

 

ZAGREB - Branku Jagar poznajem relativno kratko, nekih pet mjeseci i mogu reći da je u mjesec i pol, dva mjeseca, koliko je radila za mene, svoj posao obavljala jako dobro i profesionalno.

 

Čitala sam u novinama napise o njoj koji mi se čine na razini “rekla-kazala”. Branka Jagar je prošla sigurnosnu provjeru prije zapošljavanja u Ministarstvu. Da su postojale određene sumnje da se bavila nekim kriminalnim radnjama, vjerujem da bi ta provjera to i pokazala.

 

Stoga ne znam i ne mogu komentirati razloge njezine nepoželjnosti - rekla je Mirela Holy, smjenjena ministrica zaštite okoliša, gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stankovića. Jagar je, podsjetimo, kratko ila njezina šefica kabineta, koju novi ministar neće zadržati pa će se Jagar, kako je re. la, naći na burzi.

 

Autor: Kristina Turčin 

 

Read more: JutarjniLIST (17.06.2012) 


Danda77 -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Croatia > Os políticos > Mirela Holy
 
load menu