Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Mirela Holy

Izjava Mirele Holy mogla bi uznemiriti SDP-ovce

Mirela Holy 40%

button ElectionsMeter.com

Mirela HolyPosljednje izjave nekadašnje ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy mogle bi naljutiti njene kolege i šefa u SDP-u, budući da današnja saborska zastupnica u posljednjem intervjuu nije baš pohvalila svog nasljednika, ministra Mihaela Zmajlovića.

 

Naime, nekadašnja ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy je u razgovoru za portal tjedno.hr rekla da se investicije koje je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić "gromko najavljivao u proteklih sedam mjeseci nisu pokrenule s mjesta iako sada surađuje s vrlo poslušnim ministrom okoliša". Potom je, odgovarajući na pitanje kako bi opisala rad svog nasljednika, Holy rekla da je "rano za ocjene", ali i dodala da je "brinu neki događaji i njegove reakcije".

 

Holy je dodatno za Novi list pojasnila da je izrekla takve ocjene zbog Zmajlovićevih medijskih istupa, a posebno zbog nedavnog intervjua u istom listu gdje je on izjavio da je "komunikacija kolegice Holy s HEP-om bila loša", te da zbog oga u njeno vrijeme "u Ministarstvu nisu znali da je i HEP naručio dvije dodatne studije na zahtjev EBRD-a o Hidroelektrani Ombla".

 

Read more: Danas.hr (10.08.2012)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Croatia > Os políticos > Mirela Holy
 
load menu