Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Partia për Drejtësi dhe Integrim

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...

Partia për Drejtësi dhe Integrim 41%

... Integrim dhe Unitet

 

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame.

 

Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në kët&eml; dekadë të re të Shekullit Shqiptar. Suksese P.D.I.U.!!

 

Lexo më shumë: Albanian American Organization Chameria (AAOC)


martina -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

 
load menu