Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU kërkesë Berishës dhe Bashës: Përshpejtoni lejen për ...

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

... ndërtimin e xhamisë së Tiranës

 

PDIU i bën thirrje Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës që të përshpejtojnë procedurat për dhënien e lejes për ndërtimin e xhamisë së madhe të Tiranës. Përmes një deklarate për mediet, PDIU thekson se “Kryeministri dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës kanë bërë disa herë prononcime publike për dhënien e lejes për këtë xhami, një e drejtë legjitime kjo që i është mohuar për 20 vite me rradhë komunitetit më të madh fetar në vend”. “Ajo që Komuniteti Musliman Shqiptar kërkon me të drejtë është një leje për një objekt kulti që është zvarritur për një kohë tejet të gjatë. Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet do të kërkojë me forcë nëpërmjet këshilltarëve të saj në Këshillin e Bashkisë së Tiranës që kësaj çështje t’i jepet një zgjidhje sa më e s. pejtë”, theksohet në deklaratën e PDIU-së.

 

Lexo më shumë: AlbPress (18 Janar 2013)


martina -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

 
load menu