Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitorePDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore

 

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i PDIU-së, Rrethi Devoll, z. Jetnor Hysolli, i cili bëri një analizë të zgjerimit të PDIU-së në këtë rreth, ku PDIU arriti të zgjidhte këshilltarë në të gjitha komunat dhe në bashkinë Bilisht. Kryetari i PDIU-së, z. Shpëtim Idrizi, falënderoi drejtuesit e PDIU-së në Devoll për punën. e kryer dhe shprehu bindjen se z. Spartak Meraku do të arrijë të sigurojë një rezultat spektakolar në zgjedhjet e ardhshme.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 24 2013)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

 
load menu