Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Partia Republikane e Shqipërisë

Mediu: Vota për PR-në më 23 qershor është votë për PD Bur

Partia Republikane e Shqipërisë 46%

Partia Republikane do të jetë pjesë e koalicionit të djathtë në zgjedhjet e 23 qershorit. Kryetari i PR-së, Fatmir Mediu, tha gjatë një takimi me strukturat në qytetin e Kamzës se koalicioni i djathtë garanton rrugën europiane për të gjithë qytetarët shqiptarë.

 

“Kam bindjen se do t’u jepet një shans qytetarëve të Kamzës dhe mbarë Shqipërisë për të gëzuar një status tjetër, një marrëdhënie tjetër me Bashkimin Europian. Ne duhet të gjykojmë drejt, dhe po të gjykojmë drejt në zgjedhjet e qershorit, edhe një herë do të vendosim përfundimisht se Kamza dhe e gjithë Shqipëria ka një rrugë të vetme, dhe kjo është rruga europiane. E djathta dhe koalicioni i djathtë ofron këtë marrëdhënie për të gjithë shqiptarët”, u shpreh Mediu.

 

Lexo më shumë: PanoramA (11 Janar, 2013)


bibi -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Albania > Partidos > Partia Republikane e Shqipërisë
 
load menu