Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Partitë e Shqipërisë

Sfidat e Shqipërisë për 2013, integrimi dhe ekonomia

Partitë e Shqipërisë, Partia Demokratike 44%

Shqipëria humbi shansin për të marrë statusin e vendit kandidat gjatë vitit 2012. Siç thotë analisti Armand Shkullaku, shkak ishte sërish konflikti politik që mbajti peng progresin e vendit në këtë drejtim, duke shënuar dështim për të tretin vit me radhë.

 

“Duam apo s’duam ne, pavarësisht progreseve që ka bërë Shqipëria në fusha të ndryshme, ishte vazhdimi i klimës së tensionit politik që konkludoi në fund të k¨tij viti me mosdhënien e statusit të vendit kandidat për Shqipërinë”, thotë Shkullaku.

 

Lexo më shumë: Radio Evropa e Lire (30.12.2012)


bibi -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Albania > Eleições > Partitë e Shqipërisë
 
load menu