Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Pozitivna Slovenija

Pozitivna Slovenija: Da bi obranili kralja, so žrtvovali ...

Pozitivna Slovenija 80%

Alenke Bratušek se je o državnem premoženju uspešno pogajala z ministrom za finance Janezom Šušteršičem. : Černivec Aleš... kraljico

 

Na svetu stranke Pozitivne Slovenije bodo izbrali začasnega predsednika, ki bo vodil stranko skozi politično nevihto.

 

Ljubljana – V Pozitivni Sloveniji (PS) bodo jutri na svetu stranke izbirali začasnega predsednika, potem ko se je Zoran Janković po obremenjujočem poročilu KPK odločil zamrzniti položaj. Po kuloarjih PS se kot možna oseba, ki bi lahko vodila stranko, najpogosteje omenja poslanka Alenka Bratušek.

 

Zmagovalka zadnjih parlamentarnih volitev PS se je po objavi poročila Komisije za preprečevanje korupcije, ki obremenjuje njihovega predsednika Zorana Jankovića, znašla v nehvaležnem položaju. Svet stranke o njegovem morebitnem odstopu najprej ni hotel odločati, vendar je Janković nato v soboto na kongresu sporočil, da se začasno umika z vrha stranke oziroma da je . amrznil svoj položaj do volilnega kongresa.

 

Zoran Potič

 

Preberite več: DELO (16.01.2013)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Partidos > Pozitivna Slovenija
 
load menu