Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Shpëtim Idrizi

Rezoluta e Shpëtim Idrizit

Shpëtim Idrizi 44%

Tanimë ka një Rezolutë të vërtetë për çështjen çame. Një akt politik të mirëfilltë, të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë që e shndërron natyrshëm patriotizmin folklorik në një patriotizëm të së vërtetës, nënshkruar nga Shpëtim Idrizi dhe partia që ai drejton.

 

Kujt do t’ia merrte mendja që do të vinte edhe kjo ditë, e qartë, e kthjellët, pa dëngla, pa belbëzime dhe pa retorikë boshe. Një Rezolutë, e hartuar mençurisht dhe juridikisht në mënyrë perfekte.

 

E ndershme dhe historike.

 

ARTUR ZHEJI

 

Lexo më shumë: PanoramA (24 Dhjetor, 2012)


Danda77 -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Albania > Os políticos > Shpëtim Idrizi
 
load menu