Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Shpëtim Idrizi

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet ...

Shpëtim Idrizi 44%

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet me shtetin grek... me shtetin grek

 

Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, reagon pas deklaratave të deputetit të Agimit të Artë:

 

- Çfarë po ndodh sipas jush me shtetin helen?

 

Më vijnë në kokë dy mendime, e para do të thosha që është aq tragjikomike të shohësh një figurë të tillë do të thosha edhe psikopateskë, e cila na vjen si bartëse e një ideologjie, të ideologjisë nazifashiste, e cila ka krijuar shumë dhimbje, por dhe shumë tragjedi për të gjithë njerëzimin. Në këtë kuptim më duket si një njeri që ka ardhur nga historia dhe si një njeri, i cili ka ardhur nga muzeumet. Në fakt, është për të ardhur keq që një vend si Greqia, vend i Eskilit, Platonit, vend i Sokratit, të përfaqësohet me një figurë të tillë në parlamentin grek. Në radhë të parë, nuk kam asnjë lloj ndjesie se çfarë krijon kjo për shqiptarët. Jam i bindur që është një donkisht. i radhës, por mbi të gjitha, mund të them se përbën një problem shumë të madh për shoqërinë greke.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 30 2013)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Albania > Os políticos > Shpëtim Idrizi
 
load menu