Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Slovenske politične stranke

Odziv strank v slogu slovenske politične folklore

Slovenske politične stranke, SD 33%

Odziv strank v slogu slovenske politične folkloreV KPK poudarjajo, da so njihove odločitve glede Janše in Jankovića dokončne, v TRS pa strankama SDS in PS, ki sta podprli svoja predsednika, očitajo, da strankarsko neetično držo vsiljujejo državi in državljanom.

 

»Pričakovali smo odziv v stilu slovenske politične folklore, upali pa na odziv, ki bi kazal na spoštovanje neodvisnih nadzornih institucij, kar je značilno za delujoče demokracije,« so nam na Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) odvrnili na vprašanje, ali so v premoženjski aferi Janša-Janković pričakovali odziv obeh akterjev v slogu »nič nisva kriva«. Poudarili so tudi, da so v postopku nadzora nad premoženjskim stanjem predsednikov parlamentarnih strank vsem zavezancem omogočili vse postopkovne pravice, ki jim gredo po ustavi in zakonu. Premier Janez Janša je namreč zatrdl, da so mu bile te pravice kratene.

 

Avtor: Tatjana Pihlar

 

Preberite več: DNEVNIK (11. januar 2013)


Danda77 -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Eleições > Slovenske politične stranke
 
load menu