Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Slovenske politične stranke

Slovenija še vedno ni uredila financiranja političnih strank

Slovenske politične stranke, SD 33%

Od Grecota dobili nov rok - do marca - za upoštevanje priporočil. Nobeno od priporočil ni prevedno v slovenščino.

 

Ljubljana – Skupina držav proti korupciji pri Svetu Evrope (Greco) je spet ugotovila, da Slovenija še vedno ni uredila financiranja političnih strank in volilnih kampanj v skladu s priporočili. Država je dobila dodatni rok – do marca – za upoštevanje priporočil.

 

Čeprav so nam na ministrstvu za pravosodje in javno upravo zagotovili, da so v pripravi spremembe in dopolnitve zakona o volilni in referendumski kampanji, ki bodo omogočile večjo transparentnost, pa očitno ni tako. Tudi zagotovila ministrstva za notranje zadeve, da so spremembe zakona o financiranju političnih strnk v koalicijskem usklajevanju, ne držijo.

 

Matjaž Albreht

 

Preberite več: DELO (15.01.2013)


cici -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Slovenia > Eleições > Slovenske politične stranke
 
load menu