Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Socialistische Partij Anders

"Sp.a en Open Vld laten zich opjagen door slechte peilingen"

Socialistische Partij Anders 45%

button ElectionsMeter.com

 

CD&V-voorzitter Wouter Beke verwijt sp.a en Open Vld profileringsdrang in aanloop naar de lokale verkiezingen. "Sp.a en Open Vld vergissen zich van verkiezingen. Op 14 oktober zijn het lokale en geen nationale verkiezingen. Beide partijen laten zich opjagen door slechte peilingen en profileren zich op nationale thema's", zo zei Beke vandaag in De Ochtend. Hij roept de federale regeringspartijen op de afspraken van het regeerakkoord te respecteren.


De afgelopen dagen rommelde het in de regering-Di Rupo. Eerst dreigde sp.a-staatssecretaris John Crombez ermee op te stappen als de regering zou instemmen met de Rubik-deal, het Zwitserse aanbod om Belgisch geld eenmalig te belasten in ruil voor het behoud van het bankgeheim. Gisteren dreigde Open Vld-vicepremier Vincent Van Quickenborne er dan weer mee de stekker uit de regering te trekken als er een meerwaardeb. lasting op aandelen komt.

...

 

 

13/09/12

Lees meer: www.demorgen.be

13.09.2012


tetris -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Belgium > Partidos > Socialistische Partij Anders
 
load menu