Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Socijaldemokratska partija Hrvatske

Recesija je srezala troškove svima, osim HDZ-u i SDP-u! ‎

Socijaldemokratska partija Hrvatske 44%

button ElectionsMeter.com

 

Za razliku od prošlih izbora kada su stranke trošile koliko su htjele, na predstojećim će izborima prvi put biti limitirane novim Zakonom o financiranju političkih stranaka.
Prije četiri godine sve su stranke zajedno potrošile gotovo 100 milijuna kuna, što je iz današnje perspektive gotovo nestvaran iznos. Jedino HDZ i Kukuriku koalicija u predstojećoj kampanji planiraju potrošiti kao i 2007., oko 15 milijuna kuna svaka, ili upravo onoliko koliko je maksimalno dozvoljeno. Sve ostale stranke ponašat će se u skladu s kriznim vremenima.
Primjerice, HSLS će, prema riječima predsjednika Darinka Kosora, potrošiti maksimalno dva milijuna kuna koja će namaknuti isključivo od članarina i donacija (među kojima i donacija članova), jer stranka financijski ne stoji sjajno. Zato će kampanju zasnivati na neposrednim susretima s građanima, tribinama i manjim skupovima, dok će medijsko oglašavanje biti skromno. Iako su za kampanju unajmili agenciju Design sistem, marketinškog stručnjaka Borisa Maleševića, sve će to, prema riječima vodećih ljudi stranke, biti vrlo skromno.

...

 

 

11.10.2011

Pročitajte cijeli članakwww.glas-slavonije.hr

2011-10-11


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

 
load menu