Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
Tito Petkovski

Груевски: Тито Петковски ми нанесе душевна болка

Tito Petkovski 26%

 

Премиерот Груевски ги доживеал тврдењата на претседателот на НСДП, Тито Петковски многу емоционално, со чувство на загриженост и внатрешен немир. На денешното второ рочиште, каде што се соочија двајцата политичари, Груевски истакна дека никогаш не прифатил промена на името.

 

- Тврдењата на Тито Петковски ги доживеав емоционално многу непријатно, поради можноста неговото тврдење да биде прифатено барем од дел од средината. На повеќе соработници морав да им објаснувам дека никогаш не сум прифатил ниту предлози за промена на името – изјави премиерот пред судијата.

 

По излагањето на Груевски, се очекува исказот на Тито Петковски во својство на тужен. Притоа, судот ги одбил сведоците кои биле предложени од одбраната.

 

На првото рочиште, кое се одржа пред осум дена, не се појавија ниту Груевски, ниту Петковски. Премиерот не присуствува поради неговото роуд шоу за лов на инвестиции во Кина. Додека Петковски, според неговиот адвокат, немал обврска да се појави бидејќи се работело за подготвително рочиште.. /p>

...

 

11/07/2013

Читај повеќе: a1on.mk

2013-07-15

 


amalia -
Bandeira-lono spam

Não ElectionsMeter é responsável pelo conteúdo do argumentos. Por favor consulte sempre o usuário ou autor do argumento. Todos os argumentos ou qualquer texto publicado na electionsMeter deve incluir o nome original do autor e as referências à fonte original do texto. Os usuários são obrigados a seguir a lei de direitos autorais. Por favor, leia com atenção as regras do uso do site.

Voltar para votação: > Macedonia > Os políticos > Tito Petkovski
 
load menu