Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line

Comentários política


line
Shpëtim Idrizinegative - Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. Na votação Shpëtim Idrizi, responder
Shpëtim Idrizipositive - Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! Na votação Shpëtim Idrizi, responder
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetnegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! Na votação Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, responder
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetpositive - Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. Na votação Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, responder
Astrit Patozinegative - Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. Na votação Astrit Patozi, responder
Astrit Patozipositive - Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! Na votação Astrit Patozi, responder
Fryma e Re Demokratikenegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! Na votação Fryma e Re Demokratike, responder
Fryma e Re Demokratikepositive - Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. Na votação Fryma e Re Demokratike, responder
Bujar Nishaninegative - Unë jam kundër! Bujar Nishani është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. Na votação Bujar Nishani, responder
Bujar Nishanipositive - Sipas mendimit tim, Bujar Nishani është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! Na votação Bujar Nishani, responder
Jozefina Topallinegative - Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike. Na votação Jozefina Topalli, responder
Jozefina Topallipositive - Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time! Na votação Jozefina Topalli, responder
Sali BerishaScodran - Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale. Na votação Sali Berisha, responder
Sali BerishaScodran - Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR Na votação Sali Berisha, responder
Popullariteti i Shqipërisënegative - Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) Na votação Popullariteti i Shqipërisë, responder
Popullariteti i Shqipërisëpositive - Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) Na votação Popullariteti i Shqipërisë, responder
Situata politike në Shqipërinegative - Unë jam i pakënaqur me gjendjen politike në Shqipëri. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) Na votação Situata politike në Shqipëri, responder
Situata politike në Shqipëripositive - Unë jam i kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) Na votação Situata politike në Shqipëri, responder
Nard Ndokabenni - Nard Ndoka është nje politikan shume i mire.Z.Ndoka dhe Pdk-ja do jene faktor shume i rendesishem stabiliteti ne Shqiperi. Na votação Nard Ndoka, responder
Bamir Topialush - Bamiri si president i shqiperis eshte zgjedhja ma e mire qe ka mund te behet. perpara z. Bamir shendet, fatë dhe sukse nga miku alush avdyli nga zvicrra Na votação Bamir Topi, responder
 
load menu