Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
left right close

Gregor Virant

> Eslovénia > Os políticos > Državljanska lista > Gregor Virant
Gregor Virant está pronto para sua opinião, o apoio eo voto. Votação on-line!
DL
 
foto Gregor Virant

Gregor Virant - para

Slovenski politik, pravnik in univerzitetni učitelj. | A Slovenian politician, the current leader of the Civic List political party.
 NO! Gregor Virant

Gregor Virant - contra

Kliknite, če ne podpirajo Gregor Virant. Recite zakaj. | Click, if you do not support Gregor Virant. Say why.

Online resultados eleitorais para "Gregor Virant" no gráfico.

graph
> Gregor Virant >

Argumentos

[+] ADICIONAR

“Menil sem, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti ...


... od Janeza Šušteršiča” Ko je Gregor Virant na začetku intervjuja, ki ga je pred dnevi dal enemu izmed časopisov, izjavil, da smo za pesimistične napovedi finančnih trgov krivi tudi sami, je bloger Vojko Starovič menil, da se je Gregor Virant uspel oddaljiti od svojega strankarskega kolega Janeza Šušteršiča in njegovega priklanjanja neoliberalnemu modelu, kot ga narekujejo tuji svetovalci. Vendar se je v nadaljevanju pokazalo, da so v očeh Gregorja Viranta finančni trgi in ocenjevalne agencije, še vedno nekaj dobrega. V ...


Gregor Virant: vsem v vladi je jasno, da je varčevanje nujno


Gregor Virant ponovno vstopa v pogajanja s sindikati javnega sektorja, saj se je vlada Alenke Bratušek odločila na plačah javnih uslužbencev privarčevati 158 milijonov evrov, državi pa grozi tudi 170 milijonsko breme zaradi neizplačanih plačnih nesorazmerij javnim uslužbencem v letu 2009, katerim v prid je pred dnevi odločilo drugostopenjsko sodišče. Preberite več: Pogovori.drugisvet.com (07. 04. 2013)


Gregor Virant mora odstopiti


Ko je Komisija za preprečevanje korupcije 8. januarja izdala zloglasno odločbo, je bilo nekaj jasno na prvi pogled. V njej je namreč umanjkal "dosje Virant". Nekdanji predsednik Državnega zbora je namreč v letih 2008–2009 prejemal nadomestilo iz proračuna, čeprav je dobro služil v najbolj južni republiki nekdanje SFRJ. Vse to naj bi Virant dolgoval omrežju Nevidna moč. To omrežje klientelizem namreč postavlja na prvo mesto med "vrednotami", na katere prisegajo člani. Preberite več:PLANET.SIOL.NET (21.02.2013) 
load menu