Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
left right close

Ljube Boškoski

> Macedônia > Os políticos > Ljube Boškoski
Ljube Boškoski está pronto para sua opinião, o apoio eo voto. Votação on-line!
Непартиски
 
foto Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - para

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician, known as "Brother Ljube" (Брат Љубе, Brat Ljube).
 NO! Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - contra

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему./ Click, if you do not support Ljube Boškoski. Say why.

Online resultados eleitorais para "Љубе Бошкоски" no gráfico.

graph
MAC: Љубе Бошкоски, познат и како „Брат Љубе“ (роден на 24 октомври 1960 во с. Челопек, Тетовско) е македонски политичар и поранешен министер за внатрешни работи. Политичка кариера По парламентарните избори во 1998 година и победата на ВМРО-ДПМНЕ, бил именуван за заменик на Директорот на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање (ДБК) во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија. На 31 јануари 2001 година, бил ...
para33contra   Во моето мислење Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
para33contra   Јас не се согласувам. Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Preferência actual
para Љубе Бошкоски

Партијата на Љубе Бошкоски со промоција во Охрид


Партија Обединети за Македонија ќе има своја промоција на програмската платформа и во Охрид. Промоцијата е закажана за недела, 28 март , со почеток во 18 часот, а ќе се одржи во просториите на Центарот за култура "Глигор Прличев". Според најавите, на промоцијата ќе говори лидерот на партијата Љубе Бошкоски. Партијата ...


Љубе Бошкоски реизбран за претседател на Обединети за Макед.


Не сме никаква трета, туку единствената опција за Република Македонија. Ова е пораката која денеска беше испратена од првиот конгрес на Обединети за Македонија, што се одржа во Струмица. Петстотини и педесет делегати со акламација за претседател на партијата, го избраа Љубе Бошковски. Тој е загрижен на несериозниот однос на ...


Љубе Бошкоски бара предвремени избори


Лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски, вчера побара распишување на предвремени парламентарни избори, бидејќи сегашната власт води погрешна политика. „Од она што ние го увидовме презентирајќи ја нашата политичка платформа меѓу граѓаните, е дека ваквата состојба не треба да продолжи. Нешто треба да се менува, ...


[TOP 4]

> Ljube Boškoski > Novidades
 
ИЗБОРИ 15 септември македонија, љубе бошкоски, љубе бошкоски 2001, љубе бошкоски, љубе бошкоски хаг, хашки трибунал љубомир бошкоски, љубе бошкоски кариера e outros...
load menu