Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
left right close

Petro Koçi

> Albânia > Os políticos > Partia Socialiste e Shqipërisë > Petro Koçi
Petro Koçi está pronto para sua opinião, o apoio eo voto. Votação on-line!
PS
 
foto Petro Koçi

Petro Koçi - para

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.
 NO! Petro Koçi

Petro Koçi - contra

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Petro Koçi. Thuaj pse. | Click, if you do not support Petro Koçi. Say why.

Online resultados eleitorais para "Petro Koçi" no gráfico.

graph
SQI: Petro Koçi ishte Ministër i Rendit Publik të Shqipërisëv gjatë periudhës 2 tetor, 1998 - 27 tetor, 1999. burimi January 30, 2013 updated: 2013-11-14
para33contra   Sipas mendimit tim Petro Koçi është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
para33contra   Unë nuk pajtohem. Petro Koçi është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Preferência actual
para Petro Koçi

Petro Koçi: Thashethemet për parti të re nga e majta, ...


... mesazh shprese për Berishën Kryetari i PSV 91, Petro Koçi, ka deklaruar se thashethemet se nga gjiri i së majtës mund të dalë një parti e re me në krye Fatos Nanon janë mesazhe shprese për Sali Berishën. Koçi tha se është koha për tu bashkuar fort rreth koalicionit të majtë. Thashethemet për krijimin e një partie tjetër nga radhët e së majtës përbëjnë një mesazh shprese për maxhorancën që sundon vendin dhe sidomos për ...


Petro Koçi – Distinguished Politician and Peace Missionary


Petro Koçi was born in Vlora, Albania, on 15th February 1961, in a family with patriotic traditions whose roots are found in the region of Myzeqe and in the district of Vlora. His grandfather and his uncle participated in the National Liberation Anti-fascist War. His parents were people of labor and books. Petro Koçi has inherited from his parents a very rich library, also thanks to his passion for books. Petro Koçi grew up and was educated in Fier. He received the elementary and secondary education in the school “Pinallopi Pirro” in Fier.After this, he won ...


Petro Koçi: Zgjidhja e çështjes së Qarkut të Fierit, ...


... dëshmi e europianizimit të republikës Petro Koçi, kryetar i PSV, i qëndron vlerësimit se sundimi i zbatimit të ligjit mbetet sfida kryesore e politikës dhe autoriteteve tona, dhe jo thjesht plotësimi i formaliteteve në përmbajtjen e ligjeve. “Në këtë pikëpamje, çështja e Fierit nuk përbën një ishull për interesin tonë kombëtar për integrimin, ajo dëshmon mungesën ulëritëse të shtetit ligjor dhe institucionalitetit. Vjedhja e ...


[TOP 4]

> Petro Koçi > Novidades
 
rei petro koci, petro koci biografia e outros...
load menu