Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
left right close

Popullariteti i Shqipërisë

> Albânia > Eventos > Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë está pronto para sua opinião, o apoio eo voto. Votação on-line!
Pozitivisht
 
Negativ
foto Shqipëria - Më pëlqen

Shqipëria - Më pëlqen

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!
Shqipëria - Nuk më pëlqen

Shqipëria - Nuk më pëlqen

Kliko, në qoftë se ju nuk bëni si Shqipëria. Shpjegoni pse jo! / Click, if you do not like this country - Albania. Explain why not!

Online resultados eleitorais para "Shqipëria - Më pëlqen" no gráfico.

graph
SHQ: Shqipëria, zyrtarisht Republika e Shqipërisë, është shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet në veriperëndim me Malin e Zi, në verilindje me Kosovën, në perëndim me Maqedonia dhe në jug me Greqinë. Në perëndim laget me detet Adriatik dhe Jon dhe ndodhet vetëm 78 km larg Italisë përgjatë ngushtesës së Otrantos. Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28,748 km² dhe mbi 3.5 milion banorë, prej të cilëve mbi 900,000 banojnë në kryeqytetin dhe qendrën më të rëndësishme, Tiranën. Trashëgimtare e qytetërimit ...
para33contra   Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
para33contra   Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Preferência actual
para Shqipëria - Më pëlqen
[TOP 4]

> Popullariteti i Shqipërisë > Novidades
 
me pelqen shqiperia, aulon greek, flamuri dhe kqyeqyteti i albanis, shqiperise map e outros...
load menu