Políticos as eleições, Votar livremente e participar activamente da democracia, Vote for Change, Referendo on-line
left right close

Saško Kedev

> Macedônia > Os políticos > VMRO–DPMNE > Saško Kedev
Saško Kedev está pronto para sua opinião, o apoio eo voto. Votação on-line!
ВМРО-ДПМНЕ
 
foto Сашко Кедев

Сашко Кедев - para

Mакедонски политичар, кардиолог и доктор на медицински науки. | A Macedonian politician and doctor of medical sciences.
 NO! Сашко Кедев

Сашко Кедев - contra

Click, if you do not support Saško Kedev. Say why. / Сашко Кедев

Online resultados eleitorais para "Сашко Кедев" no gráfico.

graph
MAC: Сашко Кедев ( 6 јули 1962, Штип) е македонски политичар, кардиолог и доктор на медицински науки. Завршил средно образование во својот роден град. Член е на ВМРО-ДПМНЕ и доктор специјалист-кардиолог. Доцент на Медицинскиот факултет, сертифициран европски интервентен кардиолог, сертифициран интервентен кардиолог во САД. Добро знае англиски и италијански јазик. Живее во Скопје. Од 1991 до 1993 беше специјалист на клиниката во Бетезда, САД. ...
para33contra   Во моето мислење Сашко Кедев (Saško Kedev) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
para33contra   Јас не се согласувам. Сашко Кедев (Saško Kedev) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Preferência actual
para Сашко Кедев

Утрински весник, РМакедония: Новите имена в македонското п


В днешния брой на македонския ежедневник "Утрински весник" е публикувана обстойна статия, представяща кандидатите за нови министри в бъдещото македонско правителство на "новия-стар" премиер Никола Груевски. ... Според автора на материала, Светлана Унковска, "като възможни решения за министър на отбраната продължават да се ...


Груевски и Ахмети разпределиха постовете в новото правителство ‎


ВМРО-ДПМНЕ и Демократичният съюз за интеграция (ДСИ) са постигнали споразумение за формиране на управляваща коалиция, пишат македонските медии. Лидерите на двете партии – Никола Груевски и Али Ахмети са постигнали съгласие за разделение на постовете 2:1 в полза на ВМРО-ДПМНЕ. Това означава, че в новото правителство ще има ...


Кедев и Делев ќе основаат фонд за планинарските домови


Освојувачите на Монт Еверест ќе ги отстапат своите спортски пензии што ќе им ги додели АМС наскоро Владата на Република Македонија пред две години донесе одлука за доделување национални спортски признанија, доживотни пензии на најистакнатите македонски спортисти кои со своите резултати на Олимписките игри, светските и ...


[TOP 4]

> Saško Kedev > Novidades
 
Сашко кедев, sashko kedev, sasko kedev kontakt, sasko kedev broj, Kedev, сашко кедев, kedeva, doktor sasko kedev, "Sasko Kedev", кедев, kardiolog sasko kedev, kedeva diana, flickr sasko kedev e outros...
load menu